Ervaren strafrechtadvocaat
in Arnhem

Verdachte van een misdrijf?

Waarom zou u straf krijgen voor iets wat u niet heeft gedaan? We staan uw rechtsgang in de omgeving van Arnhem graag bij.

Slachtoffer van een misdrijf?

Als slachtoffer heeft u al genoeg leed. Waarom zou u zich dan ook druk moeten maken over de rechtszaak?

Arnhemse strafrechtadvocaat
Verbeek

In 2009 ben ik beëdigd als strafrechtadvocaat in het arrondissement Amsterdam en vanaf het begin gespecialiseerd in strafzaken. Tot 2020 gewerkt in Amsterdam, nu vanuit de regio Arnhem. Voor u beschikbaar voor alle soorten strafzaken; van verkeersovertredingen tot zeer complexe strafzaken. In zowel Arnhem als de omgeving zoals Nijmegen en de Betuwe.

KANTOOR
Van Irhovenlaan 16, Ede
E-MAIL
info@pierkeverbeek.nl
TELEFOON
06-17902998
KANTOORTIJDEN
Ma-vr: 08:30 – 18:00

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Uw Arnhemse advocaat

  Strafrecht advocaat
  Pierke Verbeek

  Bent u terecht gekomen in een strafrechtzaak en wilt u het snel achter u laten? Als gespecialiseerd strafrechtadvocaat in de omgeving van Arnhem begrijp ik u volkomen. Al meer dan 12 jaar zet ik mij door heel Nederland in om slachtoffers en verdachten hun recht te laten behalen. Vele succesvolle zaken zijn het resultaat van mijn gedrevenheid om het recht te laten zegevieren.

  Voor uw zaak zet ik mij volledig in

  PIERKE VERBEEK
  Welke <strong>strafzaken</strong>?

  Welke strafzaken?

  Vanaf mijn beëdiging heb ik alleen maar zaken behandeld die iets te maken hebben met strafrecht. Bij het strafrecht moet u denken aan verkeersovertredingen waardoor een boete wordt opgelegd of het rijbewijs wordt ingenomen. Ook zaken op het gebied van geweld, drugs, zeden, vermogen, etc vallen onder het strafrecht. Zowel aan de kant van de verdachte als slachtoffer. Zowel in Arnhem alsook door heel Gelderland. Daarnaast sta ik minderjarigen bij die op verzoek van de Raad voor de Kinderbescherming onder toezicht dreigen te worden gesteld of uit huis dreigen te worden geplaatst.
  Wie vergoed de <strong>kosten</strong>?

  Wie vergoed de kosten?

  Als u onder een bepaalde inkomens- en vermogensgrens zit, dan komt u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking. De Raad voor Rechtsbijstand te Arnhem beoordeelt een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Als u daarvoor niet in aanmerking komt dan dient u voor mijn werkzaamheden te betalen. Dit kan bestaan uit een vooraf overeengekomen uurtarief te vermenigvuldigen met het aantal gewerkte uren of een vaste prijs. Voor slachtoffers die bijstand willen gedurende het strafproces van de verdachte geldt dat mijn werkzaamheden meestal worden vergoed door de rechtsbijstandsverzekering.
  Waarom voor <strong>mr P.J. Verbeek</strong> kiezen?

  Waarom voor mr P.J. Verbeek kiezen?

  Door mijn jarenlange ervaring in Amsterdam heb ik alle soorten strafzaken behandeld. Niet alleen heb ik onschuldige verdachten verdedigd, ook heb ik de meest uiteenlopende zaken behandeld: van het ontijdig aanbieden van vuilnis aan de straatkant tot en met moord. Van kantonrechter door het hele land tot en met het Europees Hof van Justitie in Luxemburg, ik ken elk gerecht van binnen. Ervaring speelt dus een rol maar ook mijn streven om in alles het beste te willen zijn. En dat allemaal met één doel voor ogen: uw belangen. Ik ben werkzaam in de regio Arnhem en daarbuiten. Afstand speelt geen rol.
  Lees meer

  Heeft u een strafrechtadvocaat nodig in Arnhem?

  In het kader van het strafrechtelijk onderzoek kan het gebeuren dat u van de politie een uitnodiging krijgt om u op enig moment op het politiebureau te melden. Dat kan gepaard gaan met de mededeling dat u zult worden aangehouden. Meestal moet u zich melden bij het politiebureau van uw woonplaats. Schrik niet maar bel mij.

  Als de werkzaamheden door de politie zijn afgerond zal de zaak worden beoordeeld door het openbaar ministerie. De officier van justitie kan beslissen dat de zaak wordt geseponeerd waarmee de zaak tot een einde is gekomen. Of de officier van justitie vindt dat u een strafbaar feit heeft gepleegd en gaat over tot vervolging. Dat kan op verschillende manieren.

  Krijgt u een uitnodiging van het openbaar ministerie om te verschijnen voor een zogenaamde “TOM-zitting” (Taakstraf Openbaar Ministerie), dan verzoekt de officier van justitie u om bij het arrondissementsparket langs te komen. Weliswaar gaat het doorgaans om een relatief licht vergrijp, het is raadzaam direct na het lezen van de uitnodiging een strafrechtadvocaat te raadplegen. Deze kan in overleg met u het dossier opvragen, u adviseren maar u ook bijstaan gedurende deze zitting. De officier van justitie zal u een strafbeschikking aanbieden en indien u deze accepteert is een strafblad een gegeven.

  De officier van justitie kan ook een dagvaarding verzenden. Hiermee verzoekt hij u om verantwoording af te leggen ten overstaan van de rechtbank. Bij relatief eenvoudige zaken zal dat doorgaans de politierechter zijn, bij complexere zaken of zaken waarin een hogere straf valt te verwachten is dat de meervoudige strafkamer bestaande uit drie rechters. Met klem adviseer ik u direct na ontvangst van een dagvaarding een advocaat gespecialiseerd in strafzaken te raadplegen.

  Penitentiaire inrichting bij Arnhem

  In het arrondissement Gelderland staan een tweetal penitentiaire inrichtingen die zowel dienstdoen als huis van bewaring als gevangenis; in Arnhem en Zutphen. Het verschil is dat iemand in een huis van bewaring in afwachting van het vonnis van de rechtbank is; hij bevindt zich in voorlopige hechtenis. Een gevangenis is geschikt voor gedetineerden die inmiddels van de rechtbank hun straf hebben gekregen, al dan niet onherroepelijk. Ook beschikt Gelderland over een justitiële jeugdinrichting; de Rijks Justitiële Jeugdinrichting de Hunnerberg in Nijmegen. Voor meer informatie kijkt u op de website van de Dienst Justitiële Inrichtingen.

  Heeft u één of meerdere nachten doorgebracht in een politiecel of huis van bewaring en is de zaak geseponeerd of bent u onherroepelijk vrijgesproken, dan kunt u door mijn tussenkomst een verzoek indienen om te worden vergoed in de door u gemaakte kosten en geleden schade welke direct verbandhouden met de onterechte hechtenis.

  Komt u uit Arnhem of uit de buurt ervan en bent u uitgenodigd om in Arnhem te worden gehoord als verdachte, of dient u daar te verschijnen voor de officier van justitie of rechtbank, bel mij. Ook als u bent veroordeeld kan het zinvol zijn mij te bellen? Wellicht bent al veroordeeld maar wilt u eventueel in hoger beroep. Dat telefoongesprek kost u niets en wellicht voorkomt u daarmee een hoop narigheid.

  012345678900123456789001234567890+ZAKEN BEHANDELD
  0123456789001234567890+JAAR ERVARING
  NVSA LID
  01234567890Expertise; strafrecht

  ERVARINGEN“Pierke, je bent de beste advocaat die er is”

  Strafrechtadvocaat Pierke Verbeek

  ANONIEM

  Cliënt

  Neem contact op met Pierke Verbeek

  Neem contact op met Pierke Verbeek

  CONTACT & LOCATIEIk sta elke dag voor u klaar

  TELEFOON:
  06-17902998
  KANTOORTIJDEN
  Ma-vr: 08:30 - 18:00
  ADRES:
  Van Irhovenlaan 16, Ede
  E-MAIL:
  info@pierkeverbeek.nl

  STRAFRECHTADVOCAAT

  Van Irhovenlaan 16, 6711 MN Ede
  Bezoeken alleen op afspraak

  Volg mij op

  NEEM KOSTELOOS CONTACT OP

  Mr P.J. Verbeek, KVK-nummer: 55916279, BTW-nummer: NL001925836B91

  Copyright 2021 © Marketing by Arv Website laten maken

  Chat openen
  1
  💬 Hoe kan ik u helpen?
  Hoe kan ik u helpen?